Preşedintele CJ: Dacă îşi anunţă vizita investitori din altă ţară sau din alt judeţ, cu toţii îi aşteptăm cu covor roşu şi ei vin văd şi pleacă

florin turcanu inltalnire oameni de afaceri botosaniPreşedintele Consiliului Judeţean le-a transmis un mesaj de mulţumire oamenilor de afaceri din judeţ, pentru contribuţiile plătite la bugetul statului.

Florin Ţurcanu a declarat, joi, în cadrul unei întâlniri festive cu buni platnicii la bugetul statului, că datorită lor există consiliul judeţean şi primpăriile din judeţ.

În cadrul discursului, şeful judeţului a pus accent pe patriotismul local şi s-a declarat dezamăgit de investitorii străini.

„Dacă îşi anunţă vizita un investitor din altă ţară sau din alt judeţ, cu toţii îi aşteptăm cu covor roşu şi ei vin văd şi pleacă pentru că este foarte greu să investeşti acolo unde nu ai nimic. Rădăcinile botoşănenilor sunt aici la Botoşani pentru dumneavoastră şi noi instituţiile statului care împreună putem crea locuri de muncă şi putem dezvolta acest judeţ. Am dorfamilia turcanu botosaniit împreună cu Camera de Comerţ să organizăm această întâlnire în fiecare final de an, veţi fi invitaţi şi vom sărbători împreună sfârşitul anului. Aveţi toată încrederea în instituţia CJ, suntem deschişi să vă sprijinim conform legislaţiei pentru a putea dezvolta afaceri„, a afirmat Florin Ţurcanu.

Printre oamenii de afaceri invitaţi la acest eveniment s-a numărat şi părinţii şefului judeţului, care deţin un abator în comuna Suliţa. Preşedintele CJ a stat, după discurs, la masă alături de soţia sa şi părinţii săi.

 

One thought on “Preşedintele CJ: Dacă îşi anunţă vizita investitori din altă ţară sau din alt judeţ, cu toţii îi aşteptăm cu covor roşu şi ei vin văd şi pleacă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *