PP-DD-iştii spun că liberalii vor să schimbe viceprimarii PSD din judeţ

ppdd 003PP-DD-iştii botoşăneni susţin că liberalii au în vedere schimbarea a peste 20 de viceprimari ai PSD. Ei spun că liberalii au încercat să coopteze în partid şi consilieri ai PP DD. Reprezentanţii PP-DD îi atenţionează pe consilieri că vor fi luate măsuri ferme împotriva lor, dacă vor vota într-o anumită direcţie pentru a servi interesele altui partid.

Noi i-am atenţionat prin Biroul tehnic al partidului pe toţi aleşii noştri că nu pot negocia în nume personal niciun fel de funcţii, nu-şi pot da votul în legătură cu alegerea acestor funcţii fără a fi informat partidul şi fără a acţiona unitar în toate organizaţiile. Dacă este necesară înlocuirea unui viceprimar care a făcut o acţiune penală, are o problemă cu legea, nu şi-a făcut treaba, care acţionează împotriva intereselor cetăţenilor de acolo nu avem nimic ca în mod fundamentat şi justificat votul să fie pentru schimbarea acelui viceprimar şi numirea unui competent„, a spus Dorin Ciuştea.

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, nu a dorit să facă comentarii asupra declaraţiilor făcute de Ciuştea.

One thought on “PP-DD-iştii spun că liberalii vor să schimbe viceprimarii PSD din judeţ

  1. Este foarte bine.Sunt viceprimari beţivi,aparţinând psd,care nu fac nimic,decât să bârfească în aşa zisele şedinţe de partid,ţinute prin taverne,pe primarul şi cei ce conduc pnl…iar ce-i mai dureros,nu au făcut absolut nimic pentru comunitatea unde din întâmplare şi nu pe merit au obţinut funcţia!Aşa că devine imperioasă schimbarea lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *