Directorul Colegiului „Mihai Eminescu”: Nemulţumirea reprezentanţilor de sindicat nu se justifică. Sălile de clasă sunt încălzite

elevi colegiul eminescuConducerea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” consideră că nemulţumirile liderului de sindicat Marius Oroşanu privind confortul termic din sălile de clasă ale şcolii nu sunt întemeiate. Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei de directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Cristina Chiriac, microclimatul din sălile de curs asigură pe deplin temperatura optimă desfăşurării activităţilor instructiv – educative, respectiv 19 – 20 grade Celsius.

Aceasta susţine că într-o singură sală din Corpul B temperatura ajunge la 18 – 19 grade Celsius, din cauza faptului că sala respectivă este situată la ultimul nivel al clădirii, pe colţ. În celelalte săli, situate la nivel intermediar, temperatura depăşeşte 20 de grade Celsius, motiv pentru care  nu au existat reclamaţii din partea elevilor, părinţilor sau cadrelor didactice.

Cele cinci corpuri ale şcolii sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire Modern Calor , deoarece cele două cazane ale centralei termice proprii existente în şcoală nu sunt funcţionabile din anul 2011, fiind complet avariate. Există o colaborare bună cu reprezentanţii Modern Calor, şi un program flexibil de furnizare a agentului termic la o temperatură în calorifer în jur de 59 grade Celsius, în funcţie de condiţiile atmosferice. Mai mult de atât, numărul de copii bolnavi pentru această perioadă a anului este mai mic decât cel de anul trecut, lucru ce poate fi verificat la cabinetul medical al şcolii. În concluzie, nemulţumirea reprezentanţilor de sindicat nu se justifică, cu atât mai mult cu cât domnul  Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa, nu activează în şcoala noastră şi nici nu a verificat informaţiile subiective primite„, se precizează în comunicat.

One thought on “Directorul Colegiului „Mihai Eminescu”: Nemulţumirea reprezentanţilor de sindicat nu se justifică. Sălile de clasă sunt încălzite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *