Mii de botosaneni s-au inscris la tombola „Mos Craciun este liberal”

mos craciun e liberalMii de botoşăneni s-au înscris la tombola organizată de PNL Botoşani, „Moş Crăciun este liberal”. Încă din data de 1 decembrie, prima zi a campaniei dedicată sărbătorilor de iarnă, cetățenii au completat şi introdus taloane în urnă, în speranţa că vor câştiga unul din cele 1001 premii.

„Vor fi 1000 de premii constând în produse tradiționale și marele premiu, o Dacia Logan. Îi asigur pe cetățeni că e o chestiune foarte serioasă și, dacă au încredere în mine, să aibă încredere și în tombolă”, a declarat  Florin Țurcanu, președintele PNL Botoșani.

După aproape două săptămâni, s-au colectat deja câteva mii de taloane în special din mediul urban. Urnele sunt încă deschise la Uvertura Mall la parter, acolo este expus şi autoturismul, la Autogara RVG din capăt la 1 şi la sediul PNL Botoșani, din strada Teatrului, nr. 16. Şi botoşănenii din mediul rural au şanse egale la marea extragere dinainte de Crăciun. La ei în localităţi, taloanele vor fi colectate cu o urnă mobilă. De altfel, câştigul este la îndemâna oricui în cadrul tombolei „Moş Crăciun este liberal”! 

Tombola este organizată de PNL Botoșani. Facem asta pentru că PNL este aproape de cetățeni” a mai adăugat Florin Ţurcanu.

Campania „Moș Crăciun este liberal” se derulează în perioada 1-20 decembrie 2013, iar marea extragere va avea loc duminică, 22 decembrie, începând cu ora 17.00, în cadrul unui spectacol organizat în Piața Revoluției.

 Sursa> comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *