Peste 200 de oameni de afaceri invitati, joi, la evenimentul organizat de Consiliul Judetean

balul oamenilor afaceri 2013 029Joi, 12 decembrie, în sala Mihai Eminescu a Hotelului Rapsodia din Botoșani, va avea loc evenimentul “Masa Rotundă de bilanț al sfârșitului de an”. Acțiunea este organizată de Consiliul Județean Botoșani în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură și are drept scop reunirea celor mai importanți 200 de reprezentanți ai mediului de afaceri botoșănean pentru a le mulțumi, în cadru festiv, pentru eforturile depuse pentru susținerea vieții economice a județului Botoșani.

Totodată, alături de reprezentanții autorităților locale, se dorește inițierea unor discuții în vederea identificării celor mai bune soluții pentru sprijinirea și dezvoltarea, într-o relație armonioasă și durabilă, a economiei județului Botoșani, în perioada în care urmează.

În cadrul programului, vor lua cuvântul reprezentanții celor două entități care au organizat evenimentul, respectiv Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani și Dorin Romeo Floareș, președintele Camerei de Comerț, Agricultură și Industrie, precum și prefectul Costică Macaleți,  va fi prezentată “Strategia de Dezvoltare a Județului Botoșani pentru perioada 2014-2020”, iar Corul Seminarului Teologic Botoșani și Corul Liceului Pedagogic Nicolae Iorga vor susține câteva  momente artistice de colinde.

Realizarea acestui eveniment se dorește a avea un caracter anual, fiind perceput ca rezultat al dorinței și deschiderii Consiliului Județean Botoșani și a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură spre o mai bună colaborare cu mediul de afaceri din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *