Leo Grozavu: În momentul de faţă ne lipseşte curajul

leo grozavu fc botosaniDirectorul tehnic al FC Botoşani, a precizat că în ultima perioadă s-a lucrat şi la moralul jucătorilor, care au suferit la acest capitol după înfrângerile suferite.

Leo Grozavu a afirmat că a fost un an solicitant pentru echipă şi este nevoie de o vacanţă. Ofcialul a prefaţat şi meciul de duminică cu CFR Cluj, menţionând că fost campioană a ligii I are şi slăbiciuni în ciuda formei bune prin care trece.

„Este clar că după un an foarte solicitant jucătorii au nevoie de o vacanţă. Le-am spus tuturor jucătorilor că trebuie să facem totul pentru a trece cu bine de aceste ultime două jocuri, să încercăm să scoatem cât mai mult posibil pentru că nouă ne va fi mai uşor anul viitor. Nouă ce ne lipseşte la momentul de faţă este curajul. Ca orice echipă, CFR-ul are şi slăbiciuni, însă important este ce facem noi şi cum ne prezentăm noi la meci. Am încercat săptămâna aceasta împreună cu cei din staff să mai ridicăm şi moralul dar la ora jocului totul va depinde doar de ei, de jucători. ”, a declarat Leo Grozavu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *