Două botoşănence în finala Next Star de joi seară!

Oana Tabultoc la Next StarJoi seara de la ora 20:30 pe Antena 1 va fi transmisa finala celui mai de succes conscurs tv pentru copii din Romania, Next Star.
Timp de 11 editii, juratii Next Star au trebuit sa aleaga 11 finalisti. Oana Tabultoc si Raluca Ursu sunt singurele finaliste din acelasi oras, mai mult de atat, cele doua sunt la acelasi liceu si in aceeasi clasa.
Oana Tabultoc a ajuns in finala Next Star dupa ce a castigat editia a VII-a a concursului. Ea a interpretat piesa Lyubov din repertoriul cunoscutei interprete din Rusia, Alla Pugacheva. Oana este pregatita de prof. Oana Puscasu. (video – http://www.youtube.com/watch?v=7y1o9rZ1UuE)
raluca ursu la next star
Raluca Ursu la next star

Raluca Ursu a fost aleasa si ea de juriu sa intre in marea finala in editia a XI-a, dupa ce a interpretat impecabil piesa „Don’t rain on my parade” a interpretei Barbra Streisand. Raluca se pregateste cu prof. Gabriel Nechita. (video – http://www.youtube.com/watch?v=iB9k9hOWcrs)

Cele doua botosanence invata la Liceul de Arta „Stefan Luchian” si de-a lungul anilor au acumulat zeci de trofee si diplome la numeroasele concursuri de muzica nationale si internationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *