Trei drumuri comunale, de 6,2 kilometri, modernizaţi în doar două luni

inaugurare drum concesti 003O firmă din Botoşani a atins o performanţă extraordinară, modernizând, în doar două luni, trei drumuri comunale cu o lungime totală de 6,2 kilometri. Societatea Tehnic Asist a asfaltat trei drumuri comunale din Conceşti, care până în luna octombrie, erau de piatră.

Tehnic Asist a câştigat o licitaţie organizată de Primăria Conceşti, care a fost beneficiara unei finanţări prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

În cadrul proiectului, au fost modernizate DC 84, pe o lungime de 3,78 kilometri, DC 85, pe o lungime de 1,63 km, şi DS 35, de 850 metri.

date tehnice drumuri concesti„Este un drum cu care ne mândrim. Am avut drumuri de piatră, iar acum avem drumuri moderne, cu care ne putem lăuda”, a spus primarul Costel Nazare.

„Această investiţie este făcută la standarde de calitate europene. Este o lucrare deosebită şi este o mare realizare pentru comuna Conceşti”, a afirmat inspectorul în construcţii Ioan Ciobanu.

Valoarea lucrărilor de modernizare a drumurilor este de 3,93 milioane de lei, fără TVA.

Panglica inaugurală a fost tăiată de prefectul Costică Macaleţi, senatorul Doina Federovici, deputatul Costel Şoptică, dar şi de directorul tehnic al Tehnic Asist, Marius Vasilache.

În cadrul aceluiaşi proiect a fost construit şi un after school şi modernizat Căminul Cultural.

inaugurare drum concesti 002 inaugurare drum concesti 001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *