Indivizi retinuti dupa ce au spart o societate comerciala din Botosani

tinar cu catuse pe mainiAdministratorul unei societati comerciale din municipiul Botosani a reclamat faptul că în noaptea de 9 spre 10 septembrie, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în sediul societății, de unde au sustras aparatură electronică și alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 7.000 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui Constantin B. de 37 ani, din satul Băiceni, comuna Curtești, judeţul Botoșani și respectiv Costel B de 24 ani, din satul Oneaga, comuna Cristești, judeţul Botoșani, ca fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În urma extinderii cercetărilor, în sarcina celor doi suspecţi s-a reţinut de asemenea săvârşirea, în perioada 24.10 – 27.11.2013, a altor cinci infracţiuni, respectiv furt calificat, violare de domiciliu şi trei tentative la furt calificat, cauze în care prejudiciul depăşeşte 11.000 lei, recuperat în proporţie de 90%.  

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul  I.P.J. Botoşani, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Botoşani în vederea arestării preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *