Lider sindical, condamnat pentru că a furat banii oamenilor

judecatoria botosaniUn fost lider de sindicat din Botoşani a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că şi-ar fi însuşit banii oamenilor pe care îi reprezenta. Fostul lider al Sindicatului „Şoimul” al Poliţiei Locale Botoşani a fost condamnat de Judecătoria Botoşani la trei luni de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani şi trei luni pentru bancrută frauduloasă.

Liderul sindical Aurelian Budeanu a fost obligat să restituie sindicatului suma de 44.997,50 lei. Instanţa a prevăzut că, dacă nu va achita banii, fostul poliţist local va pierde „avantajul” suspendării executării pedepsei.

Instanţa a menţinut şi sechestrul asigurator pe o casă şi un teren pe care fostul poliţist le deţine la Stânceşti.

.

Fostul lider de sindicat de la Poliţia Locală, acuzat că a furat banii membrilor de sindicat

3 thoughts on “Lider sindical, condamnat pentru că a furat banii oamenilor

  1. fostii paznici orasenesti actualii gardieni actualii militieni de oras care stau la panda cu cei de la firma lu ……..in parcari si blocheaza rotile asta fac militienii primariei STAU LA PANDA IN MASINI SI HOP CUM UITA UNU SA PUNA BILET DE PARCARE PE BORD HOP SAR DIN MASINA SI AMENDEAZA IMPREUNA CU FIRMA LU FOSTU ASTA E TREABA LOR CA MAI …… POATE AUDE DOM PRIMAR SI PUNE UNU SA PREZINTE O SITUATIE CLARA AU MASINI SI STAU IN MASINI LA CALDUT CU MOTORU PORNIT IN LOC SA PATRULEZE……

  2. In data de 7 luna curenta acesti talhari de drum mare mi/au aplicat o amenda in cuantumul de 720 lei respectiv 1600 lei.motivul???parcare neregulamentara…inteleg,da 1600 pt asta,nu am omorat pe nimeni fratilor…analfabeti retarzi ce sunt ei in frunte cu canipariu cristinel!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *