FOTO Bărbat cuprins de flăcări în centrul Botoşaniului. Vezi cine l-a salvat!

barbat cuprins de flacariUn bărbat a fost cuprins, marţi la amiază, de flăcări în Piaţa Revoluţiei din Botoşani. Este vorba de un om al străzii, care încerca să dea foc la nişte hârtii pentru a se încălzi la ghena de gunoi din spatele laboratorului Ecomed.

La un moment dat, hainele lui Laurenţiu Bogdanovici au luat foc, el suferind grave arsuri la nivelul picioarelor.

Norocul său că un  subofiţer de pompieri se afla în zonă. Bogdan Cârligeanu a mers imediat la tipografia Dimi de unde a luat un stingător, reuşind să îl salveze pe bărbat.

Pompierul, inspector de prevenire, trecea prin zonă când a observat că bărbatul a fost cuprins de flăcări la nivelul picioarelor.

„Iniţial, l-am acoperit cu haina de pe mine, după care am alergat într-o librărie din zonă, am luat un stingător şi am stins flăcările”, a relatat plutonierul Bogdan Cîrligeanu.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Medicii spun că Laurenţiu Bogdanovici a suferit arsuri de gradul II şi III pe picioare, în timp ce salvatorul său s-a rănit la ochi, în timp ce stingea focul. Cadrele medicale susţin că dacă nu era pompierul, bărbatul risca să moară. Datorită stării critice în care se afla, pacientul a fost trimis la Iaşi.

Nu este prima dată când subofiţerul intervine singur pentru salvarea unei persoane. În luna februarie 2012, aflat în timpul liber, plt. Bogdan Cîrligeanu a observat că iese fum dintr-o locuinţă, situată pe strada George Enescu din municipiul Botoşani, şi-a anunţat colegii, după care a intrat în casa cuprinsă de flăcări şi a reuşit să salveze o femeie în vârstă de 50 de ani.

barbat cuprins de flacari 1

barbat cuprins de flacari 3 barbat cuprins de flacari 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *