A distrus mai multe bunuri dintr-un bar din Piaţa Centrală, nemulţumit că nu i-a fost reîncărcat aparatul de jocuri electronice

Masina Jandarmerie si jandarmiUn tânăr de 26 de ani este cercetat de oamenii legii după ce a provocat scandal într-un bar, distrugând mai multe bunuri din încăpere. Luni seara, la ora 19.50, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la un bar de pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, în apropierea Pieţei Centrale, unde barmanul de serviciu a sesizat telefonic producerea unui scandal.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor făcute au identificat un bărbat, din localitatea Cristeşti, care fiind nemulţumit de faptul că nu i-a fost reîncărcat aparatul de jocuri electronice de către personalul de serviciu, a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă şi a distrus o masă şi un scaun.

Bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ distrugere”, faptă  prevăzută de art.217 din Codul Penal.

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *