Operatorul de apă va demara o amplă acţiune de înlocuire a apometrelor

contor-apaAproape 20.000 de contoare de apă noi vor fi montate la consumatorii din judeţul Botoşani. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, vizate sunt contoarele expirate de la case sau de la limita de proprietate care înregistrează în minus.

Mai mult, reprezentanţii Nova Apaserv susţin că în multe localităţi din judeţ consumatorii nu au contoare de apă, un exemplu elocvent fiind în localitatea Ripiceni unde nu există niciun contor. Şi în aceste localităţi vor fi montate contoare noi.

Noi avem sarcina de a interveni cu schimbarea contorului la case şi la scara de bloc„, a declarat Gabriel Cârlan, directorul Nova Apaserv.

Acţiunea de înlocuire şi montare a contoarelor va costa în jur de 2 milioane euro.

Aproape toate contoarele la limita de proprietate, la blocuri sunt expirate. Trebuie să facem asta pentru că nu avem niciun control„, a precizat Florin Ţurcanu.

One thought on “Operatorul de apă va demara o amplă acţiune de înlocuire a apometrelor

  1. mai lasati circul asta cu schimbatul contoarelor.sunteti niste hoti care nu va mai satura banul.astea ar trebui schimbate gratis pr ca sunt alea voastre si nu ar trebui sa fie in casa proprietarilor ca sa numai vb ca la cte taxe si impozite platim macar o cana de apa sa o putem primi gratis.nu credeti ca asa ar fi normal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *