Sondaj Piar Media: Deputatul Gireadă, politicianul cu cea mai scăzută cotă de încredere

sondaj incredere politicieni realizat de Piar MediaDeputatul Verginel Gireradă este politicianul botoşănean cu cea mai scăzută cotă de încredere, potrivit unui sondaj realizar de Piar Media, la comanda PSD.

Potrivit acestuia, 84,9% dintre respondenţi au declarat că nu au înceredere în parlamentarul PNL.

În schimb, cei mai de încredere politicieni pentru Botoşani sunt Andrei Dolineaschi (PSD) şi Florin Ţurcanu (PNL), cu cote de 48,1 şi respectiv 42,5%. Cei doi sunt urmaţi de Doina Federovici, Costică Macaleţi, Cătălin Flutur şi Ovidiu Portariuc.

Sondajul a fost realizat în perioada 3-10 octombrie, de societatea Piar Media, firma care a indicat corect rezultatele la toate alegerile din ultimii ani din județul Botoșani. Metoda de culegere a datelor a fost interviul la domiciliul respondenților. Chestionarul a fost aplicat pe un eșantion de 1.100 de persoane, fiind reprezentativ pentru populația de peste 18 ani a judeţului Botoșani. Marja maximă de eroare a sondajului este de ±3%.

2 thoughts on “Sondaj Piar Media: Deputatul Gireadă, politicianul cu cea mai scăzută cotă de încredere

  1. Ala-i deputat? Un sarlatan care si-a cumparat libertatea cu bani grei donati la PNL. Ce poate el sa faca in Parlament? Doar sa se faca de ras. Si, implicit, pe noi, botosanenii.

  2. Totii ordinarii trecuti pe chestionar sunt niste tigani,tampiti, prosti care spun minciuni si mintea lor e la Antonia, Alex Velea, Mercedes, BMW, Peugeot 308, bani, smartphone-uri, bijuterii, tocuri, fuste scurte, fite si alte prostii pe capul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *