Botoşăneni implicaţi într-un accident cu nouă răniţi

accident botosaniUn autoturism, cu trei persoane, a fost implicat într-un  grav accident, produs, luni după-amiază, în judeţul Suceava.

Accidentul s-a produs pe drumul european E 85, în apropierea localităţii Dărmăneşti, când un microbuz, de transport persoane, care se deplasa dinspre Suceava spre Rădăuţi, a intrat pe contrasens şi a izbit un un autocamion ce se deplasa din sensul opus.

În spatele microbuzului se afla un autoturism Opel, condus de Florin Asofronei, din comuna Dersca, care a nu a mai putut frâna şi s-a izbit de microbuz.

În urma impactului, nouă persoane au fost rănite, două din autoturismul Opel, şoferul autocamionului şi şase din microbuz, printre care şi un copil de cinci ani. Două dintre victimile din microbuz sunt în stare gravă.

La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe pentru a prelua răniții și a-i transporta la spital. Tot la fața locului au fos trimise echipaje ale poliției rutiere. Cercetările sunt îngreunate de opiniile diferite ale martorilor cu privire la cauza pătrunderii microbuzului pe contrasens. Unii susţin că şoferul s-a speriat de fumul din zonă, iar alţii spun că nu era atent, el numărând banii încasaţi în timpul mersului.

One thought on “Botoşăneni implicaţi într-un accident cu nouă răniţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *