Consiliul Judeţean preia Lacul cu nuferi, luna aceasta

lacul cu nuferiExecutivul Consiliului Judeţean va veni, în decembrie, cu un proiect de hotărâre privind trecerea Lacului cu nuferi de la Ipoteşti din domeniul privat în domeniul public al judeţului. Consiliul Judeţean îi va plăti proprietarului 200.000 lei.

Preşedintele CJ intenţionează să acceseze un proiect cu fonduri europene pentru amenajarea zonei.

Vom depune un proiect pe fonduri europene. Vom face amenajarea în două etape. Nu putem să facem în acelaşi timp şi drumul, şi lacul. La drumuri sunt probleme. Drumul de acolo este în proprietate silvică, trebuie modificat un titlu ca să treacă la primărie„, a spus Florin Ţurcanu.

 

2 thoughts on “Consiliul Judeţean preia Lacul cu nuferi, luna aceasta

  1. BOTOŞANINEWS ar ieşi un articol grozav dacă aţi face o investigaţie cu următoarea tema: Cum a ajuns – Lacul lui Eminescu – în proprietatea familiei Dr . Vasiliu ? .

  2. Ce face??!! Sa se plateasca bani asa de multi pentru lacul lui Eminescu? dar cine l-a vindut, ha? Aia sa plateasca si cel care a indraznit sa-l accepte! Cei care l-au privatizat sa fie arestati si amendati oricare ar fi vina lor, fie daca nu au stiut care este importanta lacului, pentru ca sunt inculti cu toate ca stau de atitia ani in Botosani, iar daca au stiut si au facut cu buna stiinta porcaria si mai si, ca au indraznit sa faca ceva in capul lui Eminescu. Iar cei care se gandesc azi sa dea banii astia sa fie convinsi ca vor plati si ei la rind cu cei vinovati atunci cind se vor judeca drept toate acestea! E clar? La asta sa fie amendati si judecatorii aia asa de culti care au dat asa o sentinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *