Soţia preşedintelui CJ, lideră la femeile liberale

roxana turcanu alegeri pnl botosaniRoxana Ţurcanu a fost aleasă, sâmbătă, în funcţia  preşedintele a organizaţiei de femei liberale. Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean ocupase până acum funcţia cu titlu de interimar şi a fost singura candidată. Pentru funcţiile de vicepreşedinte a organizaţiile au concurat 27 de femei.

La Conferința Filialei Teritoriale a Femeilor liberale din Botoșani a participat şi Florin Ţurcanu, care le-a promis susţinere doamnelor din partidul pe care în conduce.

„Sper ca împreună, în 2016 să putem depăși procentul de 30% pentru toate femeile liberale, în Consiliul florin turcanu alegeri pnl botosaniLocal, Prim[rii, Consiliul Județean și Parlament și ușor ușor să ajungem să împărțim egal funcțiile între bărbați și femei. Este foarte greu pentru că bărbații nu înțeleg că trebuie să mai împartă cu femeile și funcțiile nu doar necazurile și bucuriile. Vă asigur de respectul meu și vin oricând mă invitați la dumneavoastră în localitate, în organizațieși împreună să realizăm cel mai important obiectiv. La europarlamentare trebuie să fim prima forță politică din județul Botoșani, să depășim procentul de 35%, iar la prezidențialesă câștigăm președinția țării și în 2016 să câștigăm Consiliul Județean și multe primării din județ”, a declarat preşedintele CJ.

Noua lideră a femeilor a făcut apel la unitate şi la o gândire liberă.

„Partidul Național Liberal și-a propus să schimbe fața societații românești prin implicarea activă a femeilor în viața politică. În această direcție Organizația Femeilor Liberale trebuie să se promoveze în interiorul PNL și în societate inițiind o nouă viziune asupra participării femeilor la viața publică, prin susținerea egalitații de șanse, prin educarea și formarea profesională a femeilor, prin participarea la acțiuni de caritate. Ca liberală, cred că de fiecare dintre noi depinde binele și răul care ni se întâmplă și, de aceea vă cer să gândiți liber, să fiți unite, inteligente și să alegeți întotdeauna binele. Echipa care se va alege astăzi trebuie să vă reprezinte și, totodată, să de dovadă de unitate și continuitate a proiectelor începute”, a afirmat Roxana Ţurcanu.

alegeri femei pnl botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *