Solistul Bogdan Vladau, mesaje erotice cu o adolescentă din Botoşani

bogdan vladauCuceritor innascut, Bogdan Vladau rar poate rezista in fata unei femei care i se ofera pe tava, iar daca aceasta este si atragatoare, atunci chiar se aprinde. Asa s-a intamplat si cu o tanara de 17 ani, din Botosani, care l-a infierbantat rau, pe solist.

Femeile roiesc in jurul lui Bogdan Vladau mai ceva ca albinele la stup, iar cantaretul chiar are de unde alege, daca ii vine ideea sau cheful de a se intalni cu o femeie.

Fara sa fie implicat intr-o relatie serioasa, momentan, Bogdan profita de orice prilej pentru flirturile specifice tinerilor barbati care se bucura de niscaiva succes in randul reprezentantelor sexului frumos.

Si iata cum solistul a cazut in mrejele unei tinere din Botosani, care se pare ca l-a incins atat de mult, incat cei doi au inceput sa faca un soi de sex prin mesaje. Iar conversatia in posesia careia au intrat reporterii CANCAN.ro este mai mult decat graitoare, Vladau parand destul de excitat de tanara care a reusit sa-l cam prinda in mrejele ei:“Bebe, abia astept sa te lipesc de un perete, sa te aplec un pic, sa ma pun in genunchi in spatele tau. Si sa bag capul intre picioarele tale superbe!”, i-a scris Vladau, fetei.

Numai ca, surpriza, tanara moldoveanca are numai 17 ani, fapt care l-a cam speriat pe Bogdan. Nu de alta, dar n-a vrut sa treaca la fapte si, astfel, sa se complice, astfel incat a intrebat-o cand implineste 18 ani, iar raspunsul a venit prompt: “In mai”. Mai e ceva pana atunci, dar nu foarte mult, iar cele sase luni pot trece foarte repede daca cei doi se inarmeaza cu rabdare.

Totusi, se prea poate ca cei doi sa se fi vazut, deja, daca e sa luam in considerare mesajele ulterioare. Intrebat de fata cat mai sta la Botosani, Vladau i-a raspuns “Avem doar o noapte la dispozitie”, iar tanara a percutat imediat si i-a dat o replica menita sa il incite si mai mult: “Hai sa o facem cea mai frumoasa atunci”.

Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *