Primarul Portariuc, acuzat de lipsă de comunicare. Consilier: Nu ştiţi nici măcar să vorbiţi!

clPrimarul Ovidiu Portariuc a fost acuzat de consilierii locali de lipsă de comunicare. Ei i-au reproşat edilului că nu ştie să vorbească cu consilierii locali, de asta sunt şi probleme aproape în fiecare şedinţă. Critici cu privire la comportamentul primarului au fost aduse atât de consilierul Florin Ghiorghiţă, cât şi de consilierii Gheorghe Iavorenciuc, Eugen Ţurcanu şi Cătălin Alexa.

Ghiorghiţă a răbufnit după ce Portariuc nu şi-a cerut scuze de la consilierii PNL pentru dezinformare, dar şi în urma unor discuţii privind deszăpezirea în municipiu cu frezele achiziţionate de municipalitate.

Ne trataţi cu o lipsă de respect totală. Nu ştiţi să discutaţi cu noi. Nu ştiţi nici măcar să vorbiţi, nu ne-aţi chemat nici pe noi, nici pe ceilalţi consilieri nici măcar la o simplă discuţie, pe orice temă„, i-a spus Ghiorghiţă primarului.

Portariuc i-a cerut consilierului să păstreze un anumit ton şi să nu mai vorbească în numele Consiliului Local.

Haideţi să ne lămurim la lucruri concrete, cu argumente. Orice afirmaţie a noastră începe să devină un atac la persoană, fără a oferi o soluţie. Eu cred că ne-am săturat de acest circ şi acest scandal pe care încercaţi să îl provocaţi lună de lună în şedinţele de consiliu„, a replicat primarul.

Şi consilierul Eugen Ţurcanu s-a plâns de atitudinea primarului.

De ce nu reuşiţi să negociaţi cu noi. Numai cu pumnul în gură discutaţi cu noi. Nu se poate, domnule primar!„, a spus Ţurcanu.

După şedinţa de Consiliu Local, primarul a spus că este dreptul consilierilor locali să atace şi să lanseze atacuri politice de orice fel.

Nu sunt dispus la compromisuri şi la niciun fel de negocieri. Singurul interes este al botoşănenilor şi tocmai de asta domniile lor consideră aceasta inabilitate de a face compromisuri sau de a negocia anumite lucruri„, a adăugat Portariuc.

 

2 thoughts on “Primarul Portariuc, acuzat de lipsă de comunicare. Consilier: Nu ştiţi nici măcar să vorbiţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *