Sondaj oficial PNL: Ţurcanu îl depăşeşte de nouă ori pe Dolineaschi la o eventuală candidatură la CJ

viorel iliuta pnl botosaniOrganizaţia Judeţeană PNL a făcut publice rezultatele unui sondaj efectuat în perioada 1-25 noiembrie printre 5247 de persoane.

Potrivit sondajului, la întrebarea „dacă duminica viitoate ar avea loc alegeri locale, dvs pe cine dintre următorii aţi vota pentru funcţia de preşedinte al CJ Botoşani?” 45% au răspuns Florin Ţurcanu, 20% Mihai Ţâbuleac, 14% Costică Macaleţi, iar Andrei Dolineaschi este creditat cu doar 5%.

La întrebarea „”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, dvs pe cine dintre următorii ați vota pentru funcția de primar al municipiului Botoșani?”, 42% l-au nominalizat pe Ovidiu Portariuc, 30% pe Cătălin Flutur şi 24% pe Viorel Iliuţă.

La capitolul încredere în policieni, tot liderul PNL conduce cu 49% fiind urmat de Andrei Dolineaschi cu 38% şi Mihai Ţâbuleac cu 30%, în timp ce Doina Federovici are 27%.

Sondajul vine la mai puţin de o lună după unul comandat de PSD, unde social democraţii erau cotaţi mai bine, iar liberalii aveau procente mai mici.

Viorel Iliuţă, preşedintele organizaţiei municipale PNL, a precizat că alegătorii vor aprecia care este cel mai corect sondaj.

Acesta a ţinut să precizeze că este creditat cu 24% în sondaj pentru alegerile la funcţia de primar a municipiului, în condiţiile în care nu şi-a anunţat oficial candidatura.

 

 

One thought on “Sondaj oficial PNL: Ţurcanu îl depăşeşte de nouă ori pe Dolineaschi la o eventuală candidatură la CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *