Vezi ce salarii vor avea directorii din Zona metropolitana!

catalin olaru director zona metropolitanaDirectorul Zonei metropolitane va avea un salariu destul de consistent. Potrivit unei hotarari adoptate de Consiliul de administratie al Asociatiei de Dezvoltare Zona Metropolitana Botosani , salariul de baza brut pe care il va incasa Catalin Olaru, directorul general al Zonei metropolitane, se va ridica la 4.440 le, pentru directorul adjunct 3800 lei brut, expert management proiecte 3000 lei brut, expert achizitii publice 3000 lei, expert economist contabilitate 2500 lei si consilier juridic 2500 lei.

Salariile propuse pentru functiile din zona metropolitana s-au stabilit prin comparatie cu salariile de baza aferente unor functii din cadrul aparatului de specialitate al primarului si include sporul de vechime in munca. De asemenea, nu se prevede acordarea altor sporuri in afara salariului de baza brut . Salariul directorului nu trebuie sa depseasca salariile de baza brute ale unui viceprimar.

Zona metropolitana este functionala, iar de saptamana viitoare va incepe sa genereze proiecte pentru dv.”, a spus primarul celor prezenti in sala.

2 thoughts on “Vezi ce salarii vor avea directorii din Zona metropolitana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *