Spatiile din Centrul vechi inchiriate agentilor economici, pe perioada sarbatorilor de iarna, cu un …leu!

centrul vechi al municipiului BotosaniAgentii economici vor putea sa inchirieze pe perioada sarbatorilor de iarna, timp de doua luni, spatii in Centrul vechi la un pret de un leu pe luna. Decizia a fost luata, vineri, de consilierii locali pentru revigorarea Centrului istoric in contextul manifestarilor organizate cu prilejul sarbatorilor de iarna.

Agentii economici care vor inchiria spatiile din Centrul vechi vor trebui sa plateasca, in plus, utilitatile. Initial, Executivul Primariei Botosani a decis un tarif de utilizare a spatiilor de 2,5 euro pe mp, pe luna, insa consilierul local Florin Ghiorghita a propus ca aceste spatii sa fie oferite gratuit.

Intrucat spatiile au fost reabilitate cu fonduri europene si legea nu permite darea acestora in folosinta gratuita, in cele din urma s-a stabilit ca chiriasii sa plateasca doar o chirie lunara de un leu.

Cele sapte spatii, care au fost scoase spre inchiriere in vara si care nu au fost ocupate nici in prezent, vor putea fi inchiriate cu acest pret doar pana pe 31 ianuarie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *