Viceprimarul Lupascu, impotriva lui Portariuc: A cerut scoaterea de pe ordinea de zi a peste zece proiecte de CL

cl 1Viceprimarul Catalina Lupascu s-a opus, vineri, introducerii pe ordinea de zi a peste zece proiecte de hotarare initiate de primarul Ovidiu Portariuc. Ea a spus ca proiectele respective nu fac obiectul unei sedinte extraordinare, ci a unei sedinte ordinare. Indirect, viceprimarul a vrut sa atraga atentia asupra faptului ca mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei de vineri nu au putut fi votate in sedinta ordinara de luna trecuta, din cauza consilierilor locali ai PSD care au parasit sala.  

La scurt timp insa, viceprimarul a votat ordinea de zi a sedintei, lucru care l-a deranjat pe consilierul local Gheorghe Iavorenciuc.

Doamna Lupascu solicita scoaterea de pe ordinea de zi, dupa care a votat pentru. Chiar nu o mai inteleg. Sa nu mai faceti politica de pe scaunul primariei, doama Lupascu. Sa va asumati raspunderea. Sa voteze ca atare, nu ca a speriat-o unul sau altul”, a afirmat Iavorenciuc.

Catalina Lupascu a venit si cu o explicatie dupa ce a votat ordinea de zi. Ea a spus ca a votat-o pentru a nu-i da primarului Ovidiu Portariuc ocazia sa spuna din nou neadevaruri in presa despre PNL.

Am votat ordinea de zi avand in vedere ca primarul nu a dorit retragerea proiectelor de pe ordinea de zi. Nu i-am dat ocazia sa spuna neadevaruri, ca o alianta (nr. PNL-PDL) nu a votat proiecte importante pentru municipiu. Am votat pentru a opri orice declaratie neadevarata in presa”, a mentionat Catalina Lupascu.

One thought on “Viceprimarul Lupascu, impotriva lui Portariuc: A cerut scoaterea de pe ordinea de zi a peste zece proiecte de CL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *