Social democraţii anunţă noi fonduri pentru drumurile naţionale

andrei dolineaschi psd botosaniConducerea organizaţiei judeţene PSD a anunţat că a obţinut promisiuni de la reprezentanţii Guvernului pentru alocarea de fonduri, pe partea de infrastructură, în judeţul Botoşani.

Andrei Dolineaschi a afirmat că în cadrul bugetului pe anul viitor au fost prinse fonduri pentru finanţarea a 2/3 din valoarea proiectului ce priveşte modernizarea drumului naţional  Botoşani-Suceava. Deputatul a dat asigurări că lucrările vor fi finalizate în cursul anului viitor.

În acelaşi context, liderul PSD, a anunţat că a purtat discuţii şi pentru turnarea de covoare asfaltice pe drumurile naţionale ce fac legătura între oraşele Darabani-Dorohoi-Botoşani, Săveni-Botoşani, Ştefăneşti-Botoşani şi Rădăuţi Prut-Manoleasa. Valoarea lucrărilor se ridică la 21,5 milioane de lei, însă Andrei Dolineaschi s-a ferit să acorde un procent de reuşită a demersului său.

Alte investiţii care au fost puse în discuţie cu reprezentanţii executivului privesc lucrări la barajul de acumulare de la Vârfu Câmpului, la construirea de grădiniţe şi şcoli precum şi locuinţe ANL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *