Noi certuri in Consiliul Local de la inlocuirea PP-DD-istului Marius Cristescu. Proiectul, scos de pe ordinea de zi pentru a doua oara

clNoi contre in Consiliu Local, in sedinta extraordinara de vineri, de la inlocuirea consilierului local al PP-DD Marius Cristescu.  Doi dintre consilierii locali au solicitat scoaterea proiectului de pe ordinea de zi, intrucat, spun ei, nu face obiectul unei sedinte extraordinare.

Consilierul PP-DD, Gheorghe Ursuleanu, delegat al partidului a mentionat ca refuzul Consiliului Local de a lua act de incetare a mandatului consilierului PP-DD este un abuz care aduce prejudicii de imagine PP-DD in fata electoratului.

Daca se repeta situatia vom actiona in justitie pe cei care obstructioneaza punerea legii in aplicare. Ce este preferabil, sa fie dat Consiliul Local in judecata pentru nerespectarea legii sau pentru respectarea legii”, a mentionat Ursuleanu.

Nemultumit de atitudinea consilierului PP-DD, Florin Ghiorghita a spus ca nu este normal sa vina cu amenintari la adresa colegilor din CL.

Vad ca am inceput si aceasta sedinta cu acelasi amenintari. Suntem un for deliberativ si ce hotaram trebuie sa punem in aplicare. Nu este normal sa vina un coleg sa ne ameninte ca ne da in judecata”, a mentionat Ghiorghita.

Consilierii locali s-au certat mai bine de jumatate de ora pe legalitatea proiectului. Intr-un final au decis, din nou, scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *