Andrei Dolineaschi: Este un semnal extrem de prost dacă Ţurcanu va rupe USL la Botoşani

andrei dolineaschi psd botosaniPreşedintele PSD a atras un semnal de alarmă, după divergenţele din ultima perioadă din cadrul USL. Andrei Dolineaschi a precizat, vineri, că Florin Ţurcanu a uitat angajamentele semnate în cadrul alianţei USL.

Liderul social democraţilor a afirmat că nu doreşte ca PNL să intre într-o alianţă „a răului” cu PDL. De asemenea acesta i-a atras atenţia preşedintelui Consiliului Judeţean că nu este preşedintele PSD ca să facă nominalizări din cadrul partidului pentru funcţiile de viceprimar al municipiului.

” Din punctul nostru de vedere este o ruşine ca PNL să ducă la ruperea protocolului USL la Botoşani, este un semnal extrem de prost pe care preşedintele Ţurcanu îl vad da.  PNL a declanşat jihadul împotriva PSD, m-a atacat pe mine, pe primarul Ovidiu Portariuc şi alţi primar din judeţ. La termenul musulman de jihad, voi răspunde cu un gest creştinesc, voi întoarce şi celălalt obraz. Voi propune un pact de neagresiune până la alegerile europarlamentare. Pactul l-am semnat astăzi şi în voi transmite acum şi preşedintelui Ţurcanu, să îl analizeze şi să adcuă observaţii dacă este cazul”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *