Spectacol al persoanelor cu dizabilităţi la Bucureşti

spectacol nevazatori bucurestiMai multe persoane cu dizabilităţi din judeţul Botoşani au susţinut un spectacol la Ministerul Culturii. Soliştii instrumentişti şi vocali de la Taraful Entuziaştii de la Asociaţia Nevăzătorilor Filiala Botoşani,  precum şi solista Marioara Borcan de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Botoşani, au ridicat sala în picioare. Mai mult de jumătatea spectacolului a fost susţinută de botoşăneni.

Sufletul şi inima acestei iniţiative au fost tot al unei botoşănence, Daniela Juravlea, actualmente Director  în cadrul Ministerului Muncii, cu rol important în coordonarea activităţii persoanelor cu dizabilităţi.

Această manifestare a fost o adevărată lecţie de viaţă, în care rolul principal l-au avut persoanele cu dizabilităţi, de la care am învăţat să ne deschidem larg braţele, îmbrăţişarea caldă, vorba bună, gândul curat, generozitatea, iertarea, caritatea, adevărul, să ne fie alături în timpul vieţii. Pe chipurile lor s-a citit că dizabilitatea a devenit abilitate şi vor fi mereu mândri că pot spune la sfarşitul zilei, la sfârşitul vieţii că sunt învingători şi se vor mândri cu ce au realizat!”, a declarat medicul Stela Elena Enache, preşedintele C.E.P.A.H. Botoşani.

Sursa: comunicat presa

 

One thought on “Spectacol al persoanelor cu dizabilităţi la Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *