O delegaţie din Japonia vine la Botoşani să vizioneze terenuri pentru construcţia unor hale de producţie

turcanu octPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se întâlneşte, săptămâna viitoare, cu oameni de afaceri din Japonia. O delegaţie format din şapte oameni  de afaceri japonezi va sosi, pe 12 decembrie, la Botoşani. Reprezentanţii Yazaki Europe Limited, furnizori de rang mondial pentru industria automobilistică, vor să vizioneze terenuri din Bucecea, dar şi din alte localităţi ale judeţului Botoşani.

Vor să vadă terenuri pentru construcţia unor hale de producţie care să deservească industria automobilistică din Europa de Est. Suntem judeţul care a primit mail de la ei, că vor pe 12 decembrie să vină o comisie mai largă. Este un semn pozitiv pentru noi şi există o şansă„, a spus Florin Ţurcanu.

Venirea investitorilor japonezi în judeţ ar însemna un câştig important pentru economia judeţului, susţine preşedintele CJ. El spune că această investiţie ar însemna locuri de muncă bine plătite pentru botoşăneni.

Compania Yazaki Europe Limited îşi are sediul în Germania, iar japonezii studiază posibilitatea  identificării de terenuri pentru construcția unor hale de producție care să deservească industria automobilistică din Europa de Est.

 

One thought on “O delegaţie din Japonia vine la Botoşani să vizioneze terenuri pentru construcţia unor hale de producţie

  1. ar fi bine pentru noi, ca romani si pentru Romania, ca aceste terenuri sa nu le fie vandute ci inchiriate. Altfel fenomenul va lua amploare si vom fi straini in tara noastra. Cat despre deschiderea punctului lor de lucru aici, …da Doamne!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *