Preşedintele CJ vrea să organizeze Revelionul cu Primăria: Ar fi de râsul-râsului să facem două revelioane în faţa CJ

Pavel Stratan, de Revelion, la Botosani
Pavel Stratan, de Revelion, la Botosani

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, consideră că nu este normal ca în Piaţa Revoluţiei să fie organizate două manifestări diferite în noaptea dintre ani, aşa că a decis să facă el un pas în spate. Ţurcanu a spus că va sprijini acţiunea Primăriei Botoşani.

Florin Ţurcanu a declarat că a venit cu idea de a organiza propriul Revelion în Piaţa Revoluţiei, după ce reprezentanţii Primăriei au anunţat drept locaţie pentru Revelion Centrul vechi.

Am spus că dacă Primăria face Revelionl în Centrul Vechi, facem şi noi în faţa Consiliului Judeţean pentru a da posibilitatea cetăţenilor să participe unde doresc ei de cuviinţă şi unde se simt mai bine. După care am auzit că Primăria vrea în Piaţa Revoluţiei, nu o să permit să facem circ, să râdă lumea de noi că facem două revelioane”, a menţionat preşedintele CJ.

El a spus că va face o adresă către Primărie, prin care va arăta disponibilitatea instituţiei CJ de a organiza împreună evenimentul, prin susţinerea cheltuielilor în proporţie de 50%.

Vrem să participăm însă şi la decizii, ca să organizăm un Revelion aşa cum merită botoşănenii, şi atunci nu am nimic împotrivă. Ar fi de râsul- râsului să facem două revelioane în faţa CJ. Vom desemna trei persoane care să înceapă negocierile cu Primăria, astfel ca în şedinţa din 20 decembrie să putem propune un proiect de hotărâre şi să alocăm sumele necesare„, a adăugat Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *