Ţurcanu nu dă înapoi în cazul lui Cosmin Andrei. El face totuşi o concesie PSD

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, nu vrea sub nicio forme să renunţe la demersul său de înlocuire din funcţie a viceprimarului PSD al municipiului Botoşani, Cosmin Andrei. El a spus, marţi seară, că va merge până la capăt cu această acţiune, însă, pentru a nu spune liderii PSD că PNL a făcut alianţă cu PDL, Ţurcanu este dispus să lase postul tot social- democraţilor.

Astfel, Ţurcanu propune ca funcţia de vicepreşedinte să fie preluată fie de Ady Petruşcă, fie de Tereza Nica.

Viceprimarul Andrei să îşi dea demisia, ca să nu se ajungă la schimbarea lui, şi să propună un viceprimar respectat, iar noi vom vota fără nicio problemă. În niciun caz cu Cosmin Andrei în continuare. Asta e exclus„, a spus, Ţurcanu.

3 thoughts on “Ţurcanu nu dă înapoi în cazul lui Cosmin Andrei. El face totuşi o concesie PSD

  1. Cosmin va fi probabil inlocuit pentru ca nu corespunde deloc profilului politicianului roman. Din cate il cunosc, este un tip corect, onest, deloc dispus la „combinatii”. Si mai are un mare „defect” : are mult bun simt. Deci, nu este absolut deloc potrivit functiei. PS : precizez ca nu am votat niciodata vreun reprezentant psd, la locale, la parlamentare sau prezidentiale. Dar si cosmin, si ovidiu, sunt, in opinia mea, demni de lauda!

  2. Ha,ha,ha,tradatorii din psd …acum i-ati vazut!Nica este omul pnl-ului in psd,daca ati fost avertizati de zeci de ori si nu ati priceput,asa va trebuie.cred ca cei din pnl nu-i cunosc adevarata fata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *