Lea Grozavu: Nu mă aşteptam să mă întorc atât de repede la FC Botoşani. Am venit ca acasă fără să pun condiţii

leo grozavu fc botosaniNoul director tehnic al FC Botoşani, Leo Grozavu, a susţinut, miercuri, prima conferinţă de presă în calitate de oficial al clubului.

Fostul antrenor al echipei locale a precizat că a fost contactat, după meciul cu Chiajna de Valeriu Iftime şi a fost întrebat dacă este disponibil pentru o eventuală colaborare. A ajuns la Botoşani, marţi, şi nici măcar nu a stabilit condiţiile contractuale şi nu şi-a impus nici o funcţie.

„Am venit ca acasă şi nu am pus condiţii. Dacă eram în altă parte solicitam anumite lucruri. Am venit să ajut, să îmi asum răspunderea, însă Valeriu Bordianu este cel care va transmite mesajele jucătorilor pentru că nu poţi să asculţi şi de mama şi de tata pentru că după aceea nu ştii pe cine să iubeşti mai tare”, a declarat.

Acesta a mai menţionat că a căpătat experienţă după ce a plecat din calitate de antrenor de la FC Botoşani şi a învăţat din greşelile făcute în trecut. Unii dintre jucătorii cu care a lucrat în mandatul trecut se mai află la echipă şi la venirea sa fotbaliştii au fost miraţi, ca la orice schimbare la echipă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *