Campania „ShoeBox-cadoul din cutia de pantofi”, din nou la Botoşani. Botoşanenii aşteptaţi să facă gesturi frumoase pentru semenii lor!

shoe boxCampania ShoeBox-cadoul din cutia de pantofi se desfăşoară din nou şi la Botoşani astfel încât botoşănenii au ocazia să facă noi gesturi frumoase pentru semenii lor mai puţin favorizaţi de soartă.

Potrivit coordonatorului campaniei la nivel judeţean, Alina Biolan, cei care doresc să participe în această campanie, trebuie să posede o cutie sau mai multe cutii de pantofi, o coală de hârtie de cadouri cu care să învelească întreaga cutie, să pună în interior ceea ce ce consideră că ar putea fi folositor unui copil, dar în stare bună de folosinţă şi să le aducă la sediul campaniei. Sediul campaniei de anul acesta este pe strada Nicolae Iorga nr. 10 (în spatele internatului liceului A.T. Laurian), în incinta Sindicatului Învatamântului Preuniversitar.

shoe box-2Până acum s-au făcut mai multe donaţii în astfel de pachete din partea mai multor botoşăneni.  Primul participant a fost o fetiță de 4 ani, acesteia i s-au alăturat elevi din școlile și liceele din județ precum și adulți, unii dintre ei chiar oferindu-se voluntari în distribuire, alții cu informații despre copiii nevoiași, după cum ne-a declarat chiar coordonatorul campaniei la Botoşani.

Elevii Şcolii nr. 8 sunt se pare campioni până acum la numărul de cutii dar nu sunt de neglijat nici gesturile frumoase venite din judeţ. Pe 1 decembrie au adus pachete mai mulţi preșcolari și școlari de la Cristinești.

„Am intrat în săptămâna a treia din campania de colectare a pachetelor ShoeBox. Mai sunt 2 săptămâni și începem să le distribuim copiilor cu care viața nu a fost foarte generoasă. Sunt bucuroasă de fiecare telefon pe care l-am primit fie că a fost pentru a aduce cutii sau pentru a mi se aduce la cunoștință de situația tristă a unor copii. Avem și sprijinul Serviciului de Asistență Socială Botoșani și a Direcției de Protecție a Copilului Botoșani, ceea ce ne ajută în localizarea beneficiarilor noștri”, a spus Alina Biolan, coordonatorul campaniei ShoeBox-Cadoul din cutia de pantofi la Botoşani.

Produsele care se pot introduce în cutiile pregătite pentru cadouri sun dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar nu perisabile (banane, portocale, iaurt), rechizite (caiete, pixuri, creioane colorate, carioci, penar, etc.); jucării potrivite vârstei și sexului pe care-l aveți în minte (fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani) şi produse de igienă personală (pastă, periuță de dinți, săpun, șampon, etc);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *