Iliuţă, lăudat de Portariuc: Este unul dintre oamenii cu care se mai poate discuta la PNL Botoşani

Ovidiu Portariuc- Viorel IliutaDupă ce până în vara acestui an i-a fost duşman şi l-a criticat de nenumărate ori, acum Viorel Iliuţă este ridicat în slăvi de primarul Ovidiu Portariuc. Primarul municipiului Botoşani a declarat, marţi, că Viorel Iliuţă, care i-a fost până în iulie coleg de muncă, este unul dintre oamenii cu care se mai poate discuta la PNL Botosani.

Portariuc s-a întâlnit, vineri, cu preşedintele organizaţiei municipale a PNL Botoşani pentru a discuta pe marginea declaraţiei făcute de Florin Ţurcanu privind înlocuirea viceprimarului Cosmin Andrei de la Primărie.

Am avut o intalnire in care am discutat lucruri despre functionarea aliantei USL la Botosani. L-am rugat, pentru ca  este unul dintre oamenii cu care se mai poate discuta la PNL Botosani,  sa inteleaga care sunt consecintele ruperii acestei alinate, ce inseamna sa tradezi votul electoratului, ce inseamna sa tradezi cetatenii care ti-au acordat increderea si daca sunt dispusi sa faca acest lucru. Domnia sa a spus ca decizia nu-i apartine„, a spus Portariuc în cadrul unei conferinţe de presă.

One thought on “Iliuţă, lăudat de Portariuc: Este unul dintre oamenii cu care se mai poate discuta la PNL Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *