Vezi motivul pentru care se doreşte schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei, în opinia lui Portariuc

viceprimar cosmin andrei consiliul local botosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a explicat marţi motivul pentru care PNL doreşte schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei de la Primăria Botoşani. El a menţionat că  alianţa PNL-PDL forţează schimbarea viceprimarului, întrucât s-a ajuns la nişte zone care deranjează anumite interese şi anumite grupuri din PDL. Portariuc a afirmat că s-a încercat influenţarea lui Cosmin Andrei, însă acesta nu a cedat presiunilor.

Viceprimarul este cel care a anunţat public şi s-a ocupat de rezilierea contractului cu HSR şi, deşi a avut în ultima perioadă nenumărate intervenţii prin care s-a solicitat prelungirea acestui contract, nu a cedat. Am anunţat că nu vom mai realiza spaţiile verzi prin serviciile Primăriei şi le vom delega la Urban Serv, astfel încât să nu mai câştige aceeaşi societate care câştigă de ani de zile în Botoşani. S-a anunţat acest audit la Locativa care scoate la iveală o întreagă încrengătură de interese prin care banii sunt pur şi simplu cheltuiţi într-un anumit mod şi iată că toate lucrurile acestea încep să se lege şi alianţa PNL-PDL începe să se închege. Mai vorbim şi de schimbarea domnului Diaconu de la Modern Calor, la fel, susţinut de PNL. Puzzle-ul începe să prindă contur”, a spus Ovidiu Portariuc.

El a menţionat că viceprimarul Andrei îşi face treaba, în continuare, la primărie, fără a se lăsa influenţat de nimeni. Edilul a mai precizat că PNL şi PDL vrea să exercite un control politic, prin Consiliul Local, inclusiv asupra Aparatului Primăriei.

Portariuc a mai spus că proiectele care vor fi respinse de Consiliul Municipal, le va prezenta cetăţenilor pentru că este sigur că are cetăţenii Botoşaniului de partea sa şi, mai spune el, nu va ceda în niciun fel presiunilor care se fac din partea acestei „noi alianţe în Botoşani, PNL-PDL”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *