Soluţie prezentată de firma care a realizat auditul la societăţile Locativa şi Urban Serv: Externalizarea unor servicii

Ovidiu Portariuc1Primarul Ovidiu Portariuc aşteapta raportul de la compania PricewaterhouseCoopers. cea care a realizat auditul la societăţile Locativa şi Urban Serv. El a declarat, marţi, că la Societatea Locativa s-a concluzionat că productivitatea este scăzută, salariile sunt foarte mari, iar încasările din chirii reduse aproape la jumătate. Firma a venit şi cu soluţii, susţine edilul municipiului Botoşani, respectiv realizarea unui centru de servicii care să deservească cele două societăţi.

Externalizarea centrului de servicii este o soluţie de folosit în toate firmele mari. Asta înseamna eficientizare, nu disponibilizare. Toate firmele mari au externalizate serviciile , şi în oraşele mari există centre de servicii. Nu poţi, de exemplu, la Locativa pentru câteva operaţiuni lunare să menţii patru-cinci oameni care iau 30-40 milioane lei salariu pe lună, din banii plătiţi de noi„, a spus Portariuc afirmând totodată că ar putea fi externalizate serviciile financiar-contabilitate sau resurse umane.

El a menţionat că va primi raportul de la firma amintită în cursul acestei săptămâni, urmând ca rezultatele să fie prezentate şi în Consiliul Local.

One thought on “Soluţie prezentată de firma care a realizat auditul la societăţile Locativa şi Urban Serv: Externalizarea unor servicii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *