Oficialii CJ: Recomandam Primariei Botosani sa nu abandoneze Centrul Vechi pentru organizarea Revelionului

Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de Revelion
primarul Ovidiu Portariuc dansand in Piata revolutiei din Botosani, in noaptea de Revelion

Succesul de care s-a bucurat evenimentul organizat de Consiliul Județean Botoșani în Piața Revoluției cu prilejul Zilei României a determinat Executivul instituției să ia în calcul realizarea în aceeași locație a Revelionului 2014.

Inițiativa președintelui Consiliului Județean Botoșani a venit în contextul în care Primăria Municipiului și-a concentrat ultimele evenimente, organizate pentru botoșăneni, în Centrul Vechi, în scopul revigorării acestuia și transformării într-un punct de atracție.

Deoarece conducerea municipalității a ieșit public, precizând că dorește să realizeze evenimentul trecerii dintre ani în Centrul Istoric al Municipiului, Executivul Consiliului Județean a considerat că este oportun ca cetățenii să se bucure de cât mai multe activități în preajma sărbătorilor de iarnă.

În acest context, recomandăm conducerii Primăriei să nu abandoneze această locație- reper pentru municipiu și să ofere posibilitatea botoșănenilor de a participa la ambele acțiuni sau de a alege unde doresc să își petreacă noaptea dintre ani.

Sursa> Comunicat Consiliul Judetean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *