Un ONG a lansat un proiect cu fonduri europene privind conservarea biodiversităţii din aria acumulărilor Rogojeşti-Bucecea

proiect asociatia pentru botosaniAsociaţia pentru Botoşani a lansat, marţi, un proiect pentru conservarea biodiversităţii în aria acumulărilor Rogojeşti- Bucecea.

Proiectul, în valoare de 840.926 de lei şi cu o durată de 24 de luni, îşi propune să ebaloreze un plan de management în vederea conservării speciilor de păsări şi animale de importanţă comunitară.

Astfel se va face o inventariere a faunei şi cu realizarea de hărţi. O altă componentă a proiectului priveşte conştientizarea populaţiei asupra importanţei şi beneficiilor pe care le aduce protejarea speciilor de importanţă comunitară.

Zona de impact direct al proiectului este pe raza a două judeţe. În Botoşani sunt comunele Mihăileni şi Vârfu Câmpului, iar în Suceava oraşul Siret şi comunele Grămeşti, Hânţeşti şi Zvoriştea.

 

One thought on “Un ONG a lansat un proiect cu fonduri europene privind conservarea biodiversităţii din aria acumulărilor Rogojeşti-Bucecea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *