Portariuc catre Turcanu: Sa ne lase in pace sa ne vedem de administratie. Sa inceteze cu politica si cu goana dupa functii

Florin Turcanu si Ovidiu PortariucRazboiul declaratiilor continua in interiorul USL Botosani. Primarul Ovidiu Portariuc l-a rugat, marti, pe presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, sa il lase in pace atat pe el cat si pe viceprimarul Cosmin Andrei, ca sa isi vada de administrarea municipiului.  El i-a cerut totodata liderului PNL Botosani sa inceteze cu politica si cu goana dupa „functii si tot felul de avantaje”. Portariuc a afirmat ca Turcanu ii sicaneaza de un an de zile .

Domnul Turcanu are un scenariu de victimizare, in care se simte urmarit. Nu stiu cine il urmareste si de ce il urmareste, dar important este ca fiecare sa isi asume consecintele pentru propriile fapte. Noi ne vedem de treaba pe municipiu si il rugam sa isi vada si dumnealui de judet. Pana una alta, vad ca in judet lucrurile nu se prea misca„, a spus Portariuc.

El a declarat, luni, ca incearca sa faca tot ce poate ca alianta USL sa functioneze la Botosani, asta dupa ce in urma unei intalniri avute vineri cu presedintele organizatiei municipale a PNL, Viorel Iliuta, dupa ce Florin Turcanu a anuntat ca il inlocuieste pe Cosmin Andrei de la Primaria Botosani, liberalul i-a transmis ca decizia respectiva nu-i apartine.

Daca cei din PNL nu-si doresc sa mentina USL si vor sa rupta USL, nu au decat sa o faca. Isi asuma consecintele in fata cetatenilor. Daca Florin Turcanu spunea: Votati-ma ca de a doua zi fac alianta cu PDL, nu stiu daca mai primea voturi. Cei de la Consiliul Judetean se preocupa doar de probleme politice de o bucata de vreme„, a adaugat Portariuc.

Marti, la Bucuresti, liderul PNL Botosani va discuta cu Crin Antonescu si cel mai probabil si cu Victor Ponta asupra tensiunilor din USL Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *