Datorii de un milion de dolari create de Aldi Livi. Vezi cine sunt creditorii!

magazin Ovisim BotosaniSocietatea Aldi Livi SRL , care a administrat supermarketul cu acelasi nume, a intrat în faliment lăsând în urmă datorii uriaşe. Lichidatorul societăţii a publicat tabelul definitiv al creditorilor, iar suma totală se ridică la 3,39 milioane de lei.

Cele mai mari datorii le înregistrează către Bancpost, 2,2 milioane de lei, după ce a contractat un credit pentru capital de lucru în anul 2006. Un alt mare creditor este OTP Bank cu 365.654 de lei.

La masa credată s-a mai înscris şi Administraţia Financiară a Judeţului, cu 42.148 lei, dar şi Primăria municipiului Botoşani cu 6.178 de lei. Alţi creditori sunt foşti colaboratori ai societăţii, respectiv furnizori de marfă.

Sume de bani solicită şi o altă firmă ce a fost administrată de omul de afaceri Ion Panţeru, respectiv Aldi Livi 93, ce s-a înscris cu o creanţă de  28.611 lei.

Firma Aldi Livi SRL a deţinut  supermarketul situat pe Calea Naţională. Înainte de a intra în faliment, supermarketul a fost înstrăinătat către Ovisim SRL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *