Primăria prinde în buget 200.000 lei pentru preluarea reţelei de iluminat public de la EON

iluminat public ziuaPrimăria Botoşani aloca anul viitor 200.000 lei pentru preluarea reţelei de iluminat public de la E.ON. Primăria a realizat un inventar al reţelei de iluminat public în primăvară şi a solicitat companiei EON o ofertă de preţ, lucru care nu s-a întâmplat.  In urma inventarului s-a constatat ca reţeaua se află însă într-un stadiu avansat de degradare.

„Deocamdată nu primim oferta de la EON. Până nu ne transmit suma nu putem face niciun pas. Noi vom prinde în buget 200.000 lei, dacă achiziţia va fi mai mare sau mai mică, vom vedea”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

One thought on “Primăria prinde în buget 200.000 lei pentru preluarea reţelei de iluminat public de la EON

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Din ceea ce ai spus dumneata rezulta ca, de fapt, Primaria doreste sa cumpere
    reteaua de alimentare cu energie electrica de la EON. Asa sa fie?
    Retele electrice se afla in patrimoniul public al statului si sunt utilizate – probabil gratuit – de catre EON, dar nu ei sunt proprietarii. Cum adica? Statul roman le-a construit, statul este proprietarul si Primaria Botosani le cumpara de la niste austrieci?
    Probabil ai vrut sa spui ca EON a mai montat niste stilpi și instalatii de iluminat pe diverse alei din Botosani si vor neaparat sa-si recupereze investitia. Asa da, insa trebuie sa stii care este motivul pentru care EON nu da semne de viata. Problema este ca, o data cu transferul retelelor, ei se asteapta ca Primaria sa le puna o chirie pentru utilizarea unor retele publice si mi se pare corect sa fie asa. Atita timp cit nu stii ce clauze contine contractul incheiat intre statul roman si EON, nu veti face nimic. Ca urmare, strategia voastra este gresita.Ea trebuie remediata din temelii, daca vreti sa aveti succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *