Mii de oameni în Piaţa Revoluţiei, la spectacolul de Ziua Naţională

Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJ3Mii de oameni au luat parte, duminică după-amiază, la spectacolul de muzică populară organizat în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean, însă la ea au luat parte şi primarul Ovidiu Portariuc şi prefectul Costică Macaleţi, viceprimarul Cosmin Andrei, parlamentari PSD.

Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJOamenii au ieşit pentru a asista la concertul de muzică populară susţinut de Orchestra Rapsozii Botoşanilor şi de interpreţii Dan Doboş, Cornelia Ciobanu.

Participantii au primit peste 25.000 de sarmale si cateva mii de plăcinte. Dupa spectacol, sute de botosaneni s-au prins in Hora Unirii, alaturi de presedintele CJ, Florin Turcanu, primarul Ovidiu Portariuc, prefectul Costica Macaleti, parlamentari, directori de institutii publice.

Dan Dobos, la Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJ Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJ 2 Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJ 1 Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJ3 Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJ 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *