Cătălin Flutur ales pentru un nou mandat în fruntea PDL

catalin fluturCătălin Flutur a fost reales, sâmbătă după-amiază, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL. Fostul primar al municipiului a obţinut un număr de 350 voturi pentru şi trei împotrivă.

„Vă promit că vă conduc la mai bine. Nu pot promite, însă că voi conduce organizaţia numai la victorii, că aşa am promis în 2011 şi nu am reuşit în totalitate„, a spus Cătălin Flutur.

Fostul primar a candidat singur pentru postul de preşedinte al organizaţiei, fostul deputat Stelică Strugaru explicând acest lucru într-un stil caracteristic.” Mai bun de atât nu se poate, mai rău nu vrem”.

În funcţiile de prim-vicepreşedinte au fost aleşi Daniel Humelnicu, cu 243 voturi şi Gabriel Alecsandru cu 183 voturi . Cei doi i-au devansat pe contracandidaţii lor, Florin Ghiorghiţă, 102 voturi şi Iacob Strugaru, 166 de voturi.

Secretar general a fost ales Cristian Achiţei, fiind şi singurul candidat, iar vicepreşedinţi au fost desemnaţi Ioan Diaconu, Cristina Miron, Valentin Făgărăşean, Ştefan Dodiţă,  Mihai Amarandei, Bogdan Suruciuc,  Ada Macovei şi Valerian Andrieş.

La comisia pentru economie, Cătălin Alexa a căştigat în faţa lui Mircea Aionesei. La comisia de muncă şi protecţie socială a fost ales Mihai Ştefan care l-a învins pe Marius Buliga, la comisia de administraţie publică locală, Vasile Adăscăliţei a fost ales în detrimentul lui Iulian Apostoaei iar la comisia pentru dezvoltare locală bătălia a fost câştigată de Victor Ivănescu în faţa lui Lucian Ungureanu.

La alegeri a fost prezent şi preşedintele partidului, Vasile Blaga alături de Ioan Bălan, vicepreşedinte la nivel naţional.

 

 

6 thoughts on “Cătălin Flutur ales pentru un nou mandat în fruntea PDL

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Sper sa faca treaba si sa demonstreze ca nu au fost in zadar schimbarile acestea . Se poate , am baza in acest partid .

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    eu am increderea ca va merge bine si opinia mea e ca vor face treaba buna . Gata cu tam-tamul , treceti la treaba 🙂

  3. Felicitări tuturor celor aleşi,alcătuiesc o echipă bună,competitivă!Mă bucur că ipocritul care spunea în campania pentru locale :,,aceleaşi feţe,tineri nu prea văd!”şi care acum a schimbat macazul,se opune tinerilor şi este adeptul ,,vechilor” a primit ceea ce merită: înfrângerea!

  4. Felicitari Domnului Humelnicu care l-a trimis la plimbare pe GheOrghita (piele groasa),care sa laudat ca a adus plus valoare partidului ,a adus pe dracu.Succes domnule Flutur ,am gresit ca nu v-am ales,am cazut in plasa USLista ,dar nu-i nimic toti invatam din greseli.

  5. o rusine pt BOTOSANI,PT oamenii de acolo….locul lui e langa BASESCU…..stim cu toti unde…..sa vina DNA ul!!!chiar nu scapam de portocaliii care au umilit o tzara???????sa se ia de mana cu aliatul TURCANU!nu vin in tzara decat cand nu voi mai vedea acesti politicieni de 2 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *