Cătălin Flutur: În Botoşani imaginea lui Traian Băsescu nu se vinde

catalin fluturLiderul democrat liberalilor botoşăneni a explicat cauzele eşecului partidului la ultimile alegeri, în cadrul raportului de mandat al funcţiei de preşedinte a organizaţiei judeţene.

Cătălin Flutur a menţionat că Mişcarea pentru Botoşani a fost o alianţă bună pentru PDL alături de PER şi PNŢCD, în ciuda unor argumente contra. Pierderea alegerilor pentru funcţia de primar şi preşedinte al Consiliului Botoşani a fost preţul plătit de Guvernarea PDL.

„Am pierdut conducerea Consiliului Judeţean, a Primăriei municipiului Botoşani dar asta nu ni se datorează în totalitate. A fost preţul plătit de guvernare,  să fim sinceri. În Botoşani imaginea lui Traian Băsescu nu se vinde. Am făcut greşeli şi e timpul să ni le asumăm, să le recunoaştem în fata electoratului şi sa ne cerem iertare, poate va întelege mai bine”, a afirmat Cătălin Flutur.

Fostul primar a candidat pentru un nou mandat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL.

 

 

3 thoughts on “Cătălin Flutur: În Botoşani imaginea lui Traian Băsescu nu se vinde

  1. Sa cereti iertare mamelor voastre ca v-ati nascut vii ! Ordinarilor ! In timp ce ni s-a luat 25 % din lefuri, voi si firmele voastre va infruptati din plin din banul public (lucrari de calitate scazuta la preturi umflate de zeci de ori). Consideri mai draga fluturas ca cineva poate sa uite si sa te inteleaga ?

  2. Ati avut lichele in partid, care si-au batut joc de oameni, care s-au crezut mai presus de lege si de Dumnezeu, ati luat „para’ndaratul” si le-ati dat functii, apoi cumulat cu bataia de joc si cu taierile salariale care nu i-au afectat pe cei bogati, ci tot pe cei saraci, pur si simplu v-ati eleminat singuri din sufletul acestui neam. Mi-au trebuit 23 de ani ca sa realizez, ca tara asta este plina de HOTI, de curve si de prosti (ca mine). Acum e prea tarziu sa mai plec undeva !

  3. Dupa sarbatorirea Zilei Nationale, impreuna cu un fost coleg de facultate din Sibiu, cu care am mai sarbatorit doua asemenea zile la el, – 1999 si 2005 – , vreau sa spun ca domnul „”observator”” are si nu are dreptate … Nu suntem toti hoti … Hotii se gasesc in parlament, curvele sunt tot acolo … , iar prosti nu trebuie sa ne consideram … Speram in desteptarea natiei noastere … Concluzie : Nu trebuie sa plecam undeva …. TREBUIE SA-I SANCTIONAM LA VOT !!! Putem sa facem asta !!! Sa plece cei vizati , nu noi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *