Vasile Blaga : Am venit la Botoşani să îl susţin pe Cătălin Flutur, fostul şi viitorul primar

vasile blagaPreşedintele PDL, Vasile Blaga, prezent la conferinţa judeţeană a partidului, şi-a declarat susţinere faţă de liderul botoşănean al partidului.

În cadrul unui discurs accid la adresa USL, Vasile Blaga, l-a susţinut pe Cătălin Flutur, dându-i şi sfaturi în strategiei politice.

„În această săptămână am fost la alegeri în şase organizaţii judeţene. Am venit să îl susţin pe Cătălin Flutur, candidatul la funcţia de preşedinte, fostul şi viitorul primar. Atrag atenţia că nu voi accepta ca cineva să se declare proprietarul acestui partid. Cătălin Flutur la Botoşani nu este proprietar, ci cei 5.000 de membi. Nici eu nu sunt proprietar, ci cei câteva sute de mii de membri”, a afirmat Vasile Blaga.

Liderul democrat liberali i-a felicitat şi pe cei 28 de primari din judeţ care au rămas în partid. ” Dacă vă gândiţi la Ponta, vă spun să staţi linişti că nu are bani nici pentru ai lui”, le-a transmis Vasile Blaga.

În acest sens preşedintele PDL a dat exemplu celor 28 de noi taxe introduse de Guvernarea USL şi dintre care cea pentru impozitul agricol o încasează prin intermediul primarilor pentru că nu are curaj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *