Târgul Handmade şi-a deschis porţile la Uvertura Mall

targ handmade oameni -1Circa 25 de botoşăneni pasionaţi de arta handmade îşi expun produsele în acest week-end la Uvertura Mall în cadrul primei ediţii a Targului Handmade organizată de Asociaţia Buzzmedia şi Uvertura Mall.

Podoabe de Crăciun, accesorii pentru vestimentaţie, bijuterii, decoraţiuni, miniaturi din lemn, împletituri din sfoară, tricotaje, picturi, papioane, păpuşi – toate acestea pot fi admirate şi cumpărate de la parterul complexului comercial unde se desfăşoară această primă ediţie a târgului.

tg handmade -4Printre artizanii care expun la tîrg sunt şi foarte mulţi tineri chiar elevi. Este vorba despre un grup de elevi ai Colegiului A.T Laurian coordonat de profesoara Talida Grunzac care expun produse confecţionate chiar de ei şi care, profitînd de cadrul expoziţional creat la mall, au organizat şi o mică acţiune de colectare de fonduri pentru copiii nevoiaşi.

Tot la acest tîrg expune şi eleva Elena Matei de la Liceul de Artă Ştefan Luchian, ea prezentându-se cu obiecte confecţionate prin tehnica Origami.

Produsele sunt confecţionate manual şi au preţuri pentru toate buzunarele, de la 3 lei până 300 şi 400 lei, un artizan alegând chiar şi moneda euro pentru a prezenta oferta de preţ.

Târgul poate fi vizitat la Uvertura Mall (parter) până duminică seară, programul de vizitare fiind 10.00-22.00, iar sâmbătă până la ora 1.00, artiştii prezenţi adaptându-se astfel programului  „Noaptea reducerilor”  susţinut pentru sîmbătă seară la Uvertura Mall.

One thought on “Târgul Handmade şi-a deschis porţile la Uvertura Mall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *