Portariuc: Domnul Ţurcanu are puterea să saboteze proiectele municipiului

Florin Turcanu si Ovidiu PortariucLiderul PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, şi-a reiterat, vineri, convingerea că există o înţelegere între PNL şi PDL la nivel judeţean, iar anunţul privind schimbarea vicerprimarului Cosmin Andrei confirmă acest lucru.

Domnul Ţurcanu oficializează această alianţă, iar această schimbare a viceprimarului nu face decât să rupă protocolul de colaborare al USL şi să iasă din USL. Părerea mea este că electoratul nu va privi cu ochi buni aceste mişcări, pentru că au votat USL. Este decizia lor şi, dacă şi-o asumă, va trebui să o explice şi cetăţenilor”, a spus Portariuc

Primarul Botoşaniului recunoaşte că Ţurcanu are puterea de a decide atât la judeţ, cât şi la municipiu, însă speră ca acesta să nu „saboteze„ activitatea din Primăria Botoşani.

„Sper că raţiunea va învinge şi că domnul Ţurcanu nu va declanşa o acţiune prin care să saboteze proiectele municipiului şi ale Executivului, pentru că are puterea s-o facă. Sper ca domnul Ţurcanu, care este mai temperamental, va trece peste această perioadă şi îşi va reveni. Să nu uite de sprijinul de care a beneficiat”, a mai spus Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *