Anunţ şoc făcut de Ţurcanu: Liberalii vor sa îl schimbe pe viceprimarul Cosmin Andrei

turcanu la pnlLiberalii vor veni in sedinta din luna decembrie cu un proiect de hotarare privind schimbarea din functie a viceprimarului Cosmin Andrei. Anuntul a fost facut vineri de presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, care se declara nemultumit de activitatea la Primaria Botosani a viceprimarului Cosmin Andrei.

Liderul PNL propune inlocuirea acestuia cu liberalul Sorin Apostoliu.  Turcanu a spus despre Cosmin Andrei ca este iresponsabil si ca nu si-a asumat nicio răspundere si niciun proiect. El a afirmat ca primarul Ovidiu Portariuc va fi multumit de aceasta decizie.

Ca sa nu mai sufere cetatenii municipiului Botosani, PNL ii asigura ca isi va asuma conducerea Primariei municipiului Botosani prin demiterea domnului viceprimar Andrei si numirea unui nou viceprimar liberal , care sa primeasca oamenii in audienta, care sa duca la indeplinire toate proiectele. Am vazut ca nu este in stare sa conduca acest municipiu si vom demite in luna decembrie pe viceprimarul Cosmin Andrei.  Primaria Botosani va avea  doi viceprimari liberali care vor tine audiente, vor asigura majoritatea, vom face si proiectul Cornisa. Nu pot sa las cetatenii municipiului sa mai sufere. Vom promova proiecte de hotarari, le vom asuma„, a spus Turcanu.

El a afirmat ca Sorin Apostoliu este om de afaceri, patronul lantului de magazine Dovani, care este si consilier local.

Sunt convins ca consilierii vor decide ca atare. Vin sarbatorile, iar Botosaniul trebuie sa aiba doi viceprimari seriosi. Am privit un an jumatate si nu mai pot„, a adaugat Turcanu.

8 thoughts on “Anunţ şoc făcut de Ţurcanu: Liberalii vor sa îl schimbe pe viceprimarul Cosmin Andrei

  1. Asta-i bolnav de nebunia puterii.Ala de la Dovani vrea sa functioneze cu magazinele lui dupa bunul plac?Ce se pricepe un vanzator de carnati de cal la primarie?

  2. DOMNILOR NU ESTE GRESEALA???POATE DL KURKANU VREA SA SCAPE PE DL SORESCU?? CE PREVEDE ALIANTA? CUM VA AJUNGE SOMNORILA ANTONESCU PE TUSA ASA VA AJUNGE DL TURKAKANU IN 2016???ESTE UN PROVERB,NU SAPA GROAPA ALTUIA,CA SE POATE FACE UN REFERENDUM SI PENTRU TINE?????

  3. Excelenta initiativa!Pe cind si cu SEFU?D-le Turcanu:ORGANIZATI REFERENDUM pt.PRIMARIA BT. Platim noi,numai sa scapam de scamatoria asta care se crede mare scula pe bascula.Daca auziti acum,veti avea mai multe voturi decit cele adunate din panourile afisate.

  4. PNL-ul ar trebui sa se uneasca cu PDL-ul ca sa poata sa reduca cu 25% salariile si cu 15% pensiile, pentru a reveni la traiul imbelsugat pe care il aveam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *