Armata americană vrea să construiască mai multe unităţi medico-sociale în Botoşani

ciofu portariuc si anca simionDeputatul PSD Tamara Ciofu anunta ca in judetul Botosani vor fi infiintate cinci unitati medico-sociale, doua dintre acestea urmand sa functioneze in municipiul Botosani. In aceste unitati, care vor avea 25 de paturi, vor fi tratati bolnavii cronici. Deputatul PSD a declarat ca unitatile medico-sociale vor functiona fie in scoli parasite, fie in sedii CAP  din localitatile Gorbanesti, Baluseni, Vlasinesti si vor fi reabilitate de armata Americana.

In cadrul acestor unitati vor fi internati bolnavii cronici care sunt pe liste de asteptare la celelalte cinci unitati din judet. La ora actuala nu sunt in judetul Botosani decat 160 paturi adresate bolnavilor cronici. Pentru a ajunge aceste cladiri, care acum sunt o ruina, in stadiul de a fi avizate, de marti vom avea vizita atat in municipiul Botosani cat si in celelalte localitati a armatei americane care ne-a ajutat si a reabilitat si alte locatii si chiar a construit din temelii un dispensar nou in Calarasi. Aceasta perioada de constructie se va finaliza intr-un an si jumatate”, a mentionat medicul Tamara Ciofu.

In cadrul acestor unitati vor fi oferite si servicii de asistenta medicala si terapie tuturor persoanelor care nu doresc sa se interneze in spitale si care au de efectuat tratamente la domiciliu, contra unei sume de bani.

One thought on “Armata americană vrea să construiască mai multe unităţi medico-sociale în Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *