Deputatul Ciofu se ia de panourile electorale puse în judeţ de liderul PNL

ciofu portariuc si anca simionInca un social democrat botosanean acuza faptul ca presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a inceput deja campania electorala si ca nu respecta legea. Acuzele au venit de aceasta data din partea deputatului Tamara Ciofu, care si-a exprimat nemultumirea ca liderul PNL Botosani a pus in judet mai multe panouri publicitare cu realizarile sale fara sa aiba autorizatie.  Ea mai spune ca unele panouri sunt montate chiar in curtea primariilor.

Ramanem parteneri in coalatia USL, dar vrem sa solicitam presedintelui Florin Turcanu sa aiba in vedere ca oamenii s-au saturat de campanile electorala si ar fi importat daca in judet s-ar respecta legea.  Am vazut panouri electorale a caror afisaje releva clar o campanie electorala inceputa devreme. Este un minim respect pe care il cerem de la domnul Turcanu vizavi de lege. Este un mesaj si pentru Inspectoratul in Constructii pentru verificari.  Primarii care s-au trezit cu aceste panouri sunt nevoiti sa negocieze lasarea panoului cu anumite inlesniri pe care CJ le face primariilor, desi ar trebui sa se comporte cu toata lumea in mod egal”, a spus Tamara Ciofu.

Saptamana trecuta, senatorul Doina Federovici l-a atacat pe Florin Turcanu.

One thought on “Deputatul Ciofu se ia de panourile electorale puse în judeţ de liderul PNL

  1. Stimata d-na doctor promisiunile din alegeri care nu au fost respectate de catre USL va avea repercusiuni nefaste la alegerile parlamentare si prezidentiale.Pt.stiinta nu am culoare politica dar am ajuns la concluzia ca au plecat vandutii Romaniei si au venit fomistii si analfabetii.Sper ca intelegeti ce am avut de spus!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *