Ghiorghiţă se ia din nou de viceprimarul Cosmin Andrei: I-a cerut primarului să îi taie o zi de salariu

viceprimar cosmin andrei consiliul local botosaniConsilierul local Florin Ghiorghiţă i-a solicitat, joi, primarului Ovidiu Portariuc sa ii taie ziua de salariu viceprimarului Cosmin Andrei, pe motiv ca acesta a stat in birou in loc sa participe la sedinta de Consiliu Local.
Viceprimarul Andrei a iesit din sedinta impreuna cu grupul de consilieri ai PSD si nu s-a mai intors decat pentru o precizare la un proiect de hotarare. Ghiorghiţă a catalogat gestul edilului ca fiind o sfidare la adresa Consiliului Local.
Domnule primar, vă solicit public să îi tăiaţi astăzi ziua de lucru domnului viceprimar Cosmin Andrei pentru că din punctul nostru de vedere este o sfidare la adesa Consiliului Local, dumnealui stând în birou şi neparticipând la şedinţă. Ca şi parte politică, consilier este una, dar ca parte administrativă este cu totul altceva. Dacă pe dumnealui ca viceprimar al municipiului nu îl interesează hotărârile de Consiliu Local atunci înseamnă că se află într-o regretabilă eroare„, a spus Florin Ghiorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *